Smart Living

Slim verwarmen bij jou thuis: ontdek de thermostaatkraan

Winter is coming! Dat wil zeggen: kortere, en vooral koudere dagen! In elk Belgisch gezin staan de vaders al klaar om onverbiddelijk de thermostaat in de gaten te houden. Verwarming is voor veel mensen immers een grote hap uit het gezinsbudget. Nochtans zijn er, naast de oude wijsheden als ‘Doe maar een paar extra laagjes aan’, nog andere mogelijkheden om je verbruik te beperken. Zoals de thermostatische kraan voor op radiatoren.

Wat is de thermostatische kraan voor op radiatoren?

Een thermostaatkraan, zoals die van FIBARO, is een accessoire dat je op je radiator plaatst om vanop afstand de temperatuur in je kamer te regelen.  Het meet de temperatuur en past die automatisch aan. Heb je een radiator met een indrukpinnetje? Dan kan je er eentje installeren!

De kenmerken van zo'n 'Heat controller'

  • je kan de temperatuur makkelijk regelen door schema’s en tijdstippen uit te tekenen voor de temperatuur in jouw huis
  • hij is voorzien van een automatische schoonmaakstand om je leidingen zuiver te houden
  • hij past op 98% van alle thermostatische kranen
  • de installatie is supersimpel: je hebt geen speciaal gereedschap nodig
  • je kan ‘m makkelijk opladen via Micro USB
  • je kan ‘m combineren met een losse Bluetooth thermometer

 

Meer weten over de thermostaatkraan voor radiatoren, of op zoek naar andere manieren om slimmer te verwarmen bij jouw thuis?

Stuur dan even een mailtje naar projects@skygge.be of bel naar +32 2 89 65 161, en dan overlopen we samen de mogelijkheden!

Ontdek de mogelijkheden.

Op zoek naar een goede zonwering? Nood aan nieuwe ramen en deuren ? Wil je je huis omtoveren tot een slimme woning? Of je terras een make-over geven? Doe dan beroep op Skygge.