Volledige zorgeloosheid.

Relax. Skygge staat erop om klanten volledig te ontzorgen. Van de eerste analyse en het onderhoud tot eventuele herstellingen: wij bieden een totaalpakket dat ervoor zorgt dat elke installatie lang meegaat en dat je er optimaal van kan genieten.

Ontdek Skygge

Installatie

Een expert van Skygge analyseert eerst grondig je gebouw: van het meten van de lichtinval en het kiezen van de juiste zonwering tot het bepalen van alle mogelijkheden voor automatisering en smart living. Vervolgens bepalen we welke apparaten jouw huis comfortabeler en slimmer maken, en die komen we installeren op een moment dat het jou past. 

Onderhoud

Om een lange levensduur van je toestellen te garanderen zorgt Skygge voor regelmatig onderhoud. Lamellen schoonmaken, je smart living producten vervangen, … Onze onderhoudscontracten maken jou het leven makkelijk, we komen langs wanneer het jou past zodat jij altijd optimaal van je toestellen geniet. 

Herstellingen

Defecte sensor? Verouderd systeem? Motor aan vervanging toe? Ook dan staat Skygge paraat om je snel te voorzien van een gepaste oplossing. Informeer ook hier naar onze onderhoudscontracten en de uitgebreide servicemogelijkheden. 

Jouw team van experten

Gunter Lories

Skygge is het geesteskind van Gunter Lories. Als jonge ondernemer is Gunter specialist in zonwering en smart living. Gunter leeft voor nieuwe technologieën. Hij deed technische ervaring op in ambitieuze projecten bij Dolmen, Dalkia, Somfy en Warema en combineerde dit met een opleiding Lean Management aan de UGent en een Vlerick-opleiding. Gunter is een probleemoplosser pur sang.

An Casters

Partner in crime en echtgenote van Gunter: ingenieur en beveiligingsspecialiste An. Zij stapte in 2017 mee in de zaak en is één van de pijlers van de zaak. Haar expertise in projectplanning en doordachte analyses zorgen ervoor dat het Skygge-verhaal steeds op wieltjes loopt.

Onze partners

Ontdek de mogelijkheden.

Op zoek naar een goede zonwering? Nood aan nieuwe ramen en deuren ? Wil je je huis omtoveren tot een slimme woning? Of je terras een make-over geven? Doe dan beroep op Skygge.