Genieten van de zon en... van de schaduw

We helpen je graag het comfort te verhogen van jouw huis. Daarom wordt ons aanbod aangevuld met aluminium en PVC buitenschrijnwerk. We leveren en plaatsen al uw schrijnwerk al dan niet onmiddellijk voorzien van zonwering. 

We bekijken graag met u de verschillende mogelijkheden en plaatsen uw buitenschrijnwerk en zonnewering op maat. Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte

Ontdek Skygge

Onze producten

Zonwering

Goede zonwering is een investering die rendeert. Los van het verhoogde comfort bespaar je er ook heel wat energie en geld mee.

Ontdek meer

Smart Home

Met Smart Home technologieën rond zorg, veiligheid, comfort en energie maken we jouw huis klaar voor de toekomst.

Mijn slimme woning

Buitenleven

Een mooi terras doet je woning of zaak schitteren. Met 1001 mogelijkheden, kleuren, constructies en stijlen stel je zelf je droomterras samen.

Ontdek meer

Onze diensten

Jouw zonwering defect, een doek aan vervanging toe, of wenst u uw screendoeken te reinigen ? Voor onderhoud en herstellingen is Skygge jouw langetermijnpartner. Dankzij onze expertise is elk project, groot of klein, in goede handen. Geef ons een seintje en wij komen jou ter hulp. 

Ontdek onze diensten

Jouw team van experten

Gunter Lories

Skygge is het geesteskind van Gunter Lories. Als jonge ondernemer is Gunter specialist in zonwering en smart living. Gunter leeft voor nieuwe technologieën. Hij deed technische ervaring op in ambitieuze projecten bij Dolmen, Dalkia, Somfy en Warema en combineerde dit met een opleiding Lean Management aan de UGent en een Vlerick-opleiding. Gunter is een probleemoplosser pur sang.

An Casters

Partner in crime en echtgenote van Gunter: ingenieur en beveiligingsspecialiste An. Zij stapte in 2017 mee in de zaak en is één van de pijlers van de zaak. Haar expertise in projectplanning en doordachte analyses zorgen ervoor dat het Skygge-verhaal steeds op wieltjes loopt.

Onze partners

Ontdek de mogelijkheden.

Op zoek naar een goede zonwering? Nood aan nieuwe ramen en deuren ? Wil je je huis omtoveren tot een slimme woning? Of je terras een make-over geven? Doe dan beroep op Skygge.