Buitenschrijnwerk: Hoogwaardige Ramen en Deuren voor Uw Thuis

Geef uw woning flair met ons topklasse buitenschrijnwerk! Kies uit strak aluminium, innovatief PVC of stijlvol hout. Met ons vakmanschap en oog voor detail beloven we uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid. Upgrade uw woning met ons en ervaar de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Ontdek meer en vraag nu uw persoonlijke offerte aan!

PVC ramen
PVC ramen, vernieuwend met een tijdloos karakter

Als premium partner van Deceuninck is Skygge jouw aangewezen aanspreekpunt voor je project in PVC-buitenschrijnwerk. We streven er telkens naar om de meest vooruitstrevende en performante productlijnen aan te bieden. 

Zo valt het nieuwe Elegant-raamdesign op door zijn bekroonde uiterlijk, dat zorgt voor een geweldig uitzicht met zijn strakke vormgeving. De hoekige randen van het glas vervangen de oude ronde stijlen en zorgen voor een moderne look bij kunststof ramen.

Elegant's grote keuze aan kleuren sluit perfect aan bij de laatste trends in de bouw. Je hebt veel opties in kleuren en afwerkingen om je ramen perfect te laten passen bij je huis.

Dankzij geavanceerde technologieën zoals ThermoFibra en Forthex leveren we topresultaten met smalle raamkaders, wat je huis beter isoleert tegen kou en geluid zonder dat het ten koste gaat van het daglicht.

Bij Skygge vind je een breed assortiment van Deceuninck's PVC ramen en deuren, waarmee je gemakkelijk de ideale keuze maakt voor jouw stijl. Met de verschillende kleuropties kun je de kleur van je nieuwe PVC ramen en deuren precies goed afstemmen op je woning. Binnen onze Elegant-lijn kun je kiezen uit vier unieke ontwerpen: Infinity, Abstract, Origin en Thermo Fibra.

Aluminium ramen
Alu buitenschrijnwerk, met aandacht voor design.

Aluminium ramen van Skygge zetten performantie voorop en bieden jou aluminium ramen en deuren met verbeterde technische kwaliteiten, zonder de focus op design te verliezen. 
Onze ramen en deuren zijn uitgerust met speciale isolatie en sloten die ervoor zorgen dat ze uitstekend isoleren, met een isolatiewaarde vanaf 0,96 W/m²K, wat zeer goed is. Tijdens het maken van onze producten brengen we alle noodzakelijke afdichtingen aan, wat beter is dan dit later op de bouwplaats te doen. Hierdoor zijn onze ramen en deuren beter beschermd tegen wind en regen. We bieden een grote variatie aan kleuren die lang mooi blijven, zelfs in de meest uitdagende weersomstandigheden, zoals aan de kust.

Aandacht voor design
We bieden veel verschillende stijlen die tot in de kleinste details zijn doordacht. De randen en afdichtingen van onze ramen zijn zo gemaakt dat ze bijna niet opvallen, terwijl ze toch zoveel mogelijk licht doorlaten. Onze profielen zijn zo ontworpen dat ze het meeste licht binnenlaten zonder dat dit ten koste gaat van de isolatie. Bovendien zijn alle onderdelen netjes weggewerkt, waardoor er geen zichtbare onderdelen zijn die het uitzicht verstoren.

Découvrez les possibilités.

Vous cherchez une bonne protection solaire ? Vous voulez transformer votre maison en un logement intelligent ? Ou rénover votre terrasse ? Dans ce cas, faites appel à Skygge.