Zonwering

De keuze van de juiste parasol

Hoe groot moet een parasol zijn ?

De vraag die je je eigenlijk moet stellen is , hoeveel ruimte heb ik beschikbaar op mijn terras of balkon ? Een parasol moet voor schaduw zorgen op de juiste plekken zonder in de weg te staan. Skygge heeft in zijn assortiment als kleinste formaat, een parasol van 2m x 2m. Het grootste formaat mogelijk is 5m x 7m, of 7m rond.

Ook de vorm van jouw nieuwe parasol kan variëren. Rechthoekig, een vierkant, rond of zelfs een vorm op maat. Bij Skygge kan het.

Hou er rekening mee dat het formaat van de parasol ook een impact heeft op de voet die u dient te plaatsen. Hoe groter de parasol, hoe groter, maar vooral ook, hoe zwaarder de voet die nodig is.

Geen zin in een paal die altijd in de weg staat ? Denk dan ook eens aan de mogelijkheid om een zwevende parasol te plaatsen. Hier staat de mast niet in het midden van de parasol, maar aan de zijkant. Dit kan op een voet, maar dit type kan ook aan de muur worden bevestigd.

Graag advies over welke parasol aangewezen is voor jouw terras ? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder met professioneel advies. https://www.skygge.be/nl/contact

Ontdek de mogelijkheden.

Op zoek naar een goede zonwering? Nood aan nieuwe ramen en deuren ? Wil je je huis omtoveren tot een slimme woning? Of je terras een make-over geven? Doe dan beroep op Skygge.